Bijles in Veenendaal, klaar voor de toekomst

Uw kind gaat met plezier naar school, maar het schoolwerk is nog weleens lastig? Bijles bij Meesterwerk in Veenendaal is dan een goede zet. Wij kunnen uw zoon of dochter helpen de stof te begrijpen en bieden gereedschappen om zich de stof eigen te maken.

Zelf leren om te leren

De bijles vindt plaats in Veenendaal op een rustige locatie aan de rand van de stad. Een deskundig docent onderwijst uw kind en legt de stof persoonlijk uit, net zolang totdat uw kind het begrijpt. Het kind kan genoeg hebben aan één uur bijles in de week, maar mocht dit niet voldoende blijken te zijn dan is het ook mogelijk twee bijlesuren in de week in Veenendaal te volgen. Gedurende de bijles wordt niet alleen gekeken naar het vak waar problemen mee zijn, ook de leerstrategie wordt bekeken. Het kan namelijk zijn dat uw kind de leerstof niet begrijpt, doordat het kind zichzelf een bepaalde manier van leren heeft aangeleerd die niet bij het vak past.

De juiste combinatie in Veenendaal

Tijdens de bijles in Veenendaal leert uw kind leren, zodat het na afloop zelfstandig verder kan met het vak. De bijles is ook te combineren met huiswerkbegeleiding bij Meesterwerk. Begeleiding voor alle vakken met specifieke bijles voor één vak. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Meesterwerk in Veenendaal.

Neem direct contact op