Huiswerkbegeleiding in Veenendaal: rustig en professioneel

In een rustige omgeving aan de rand van het centrum van Veenendaal verzorgt Meesterwerk huiswerkbegeleiding voor uw kind. Hij of zij krijgt een zeer intensieve persoonlijke begeleiding bij het leren en maken van het huiswerk. Het maakwerk wordt gecontroleerd en het leerwerk overhoord. Dit gebeurt onder professionele begeleiding in een daarvoor geschikte ruimte in Veenendaal.

Professionele huiswerkbegeleiding

Meesterwerk beschikt over een docententeam, dat in alle vakken bijles kan verzorgen. Op magister worden de cijfers en aanwezigheid bijgehouden en als deze enigszins verontrustend zijn, wordt contact opgenomen met de ouders. Ook het vergeten van boeken en/of huiswerk wordt bijgehouden. Door het intakegesprek is bekend waar tijdens de huiswerkbegeleiding in Veenendaal met name op gelet moet worden bij uw kind.

Hierbij valt te denken aan:

  • Het plannen van het huiswerk en het leren voor toetsen, met name voor de toetsweken
  • Het aanleren van een bepaalde studiemethode
  • Het geconcentreerd en gedisciplineerd leren werken
  • Het verkrijgen van inzicht in de leerstof
  • Het motiveren om goede resultaten te behalen

Gratis bijlessen in Veenendaal

In veel gevallen kan de begeleider tijdens de huiswerkbegeleiding in Veenendaal ook ondersteuning bieden bij specifieke vragen over het huiswerk. Mocht dit veel voorkomen dan zal Meesterwerk u en uw kind adviseren om bijles te nemen in het betreffende vak. De bijlessen zijn gratis en behoren bij ons in Veenendaal bij de huiswerkbegeleiding als ze niet structureel, maar incidenteel zijn. In het bedrag voor de huiswerkbegeleiding in Veenendaal is ook het onbeperkt gebruik van gratis koffie, thee, soep en aanmaaklimonade inbegrepen.

Tijdens de huiswerkbegeleiding bij ons in Veenendaal wordt uw kind nauwlettend gevolgd in alle prestaties, wordt het regelmatig overhoord, wordt het gemaakte huiswerk nagekeken en wordt de leerling geleerd om te plannen. Wij houden u op de hoogte van de prestaties tijdens de huiswerkbegeleiding in Veenendaal.

Neem direct contact op