Uw kind wordt klaargestoomd om zelfstandig verder te kunnen

Er zijn leerlingen bij wie het schoolwerk over het algemeen goed gaat, maar die steeds weer struikelen over dat ene lastige vak. Wanneer u dit herkent bij uw kind, dan is bijles een goede optie om uw kind verder te helpen.

Tijdens de bijles wordt uw kind in één uur verder geholpen bij dat ene lastige vak. Hierbij wordt hij of zij persoonlijk onderwezen door een deskundig docent. Deze docent legt de stof helder uit, totdat uw kind het begrijpt. Uw kind krijgt ‘gereedschap’ om de stof eigen te maken en kan met alle vragen over dat vak bij de desbetreffende docent terecht.

meesterwerk basisschoolGedurende de bijlessen kijken we niet alleen naar de inhoud van het vak. We kijken ook naar de leerstrategie van de leerling. Want vaak blijkt, dat het niet alleen aan de inhoud ligt, dat een leerling een vak lastig vindt. Het kan ook zijn dat de leerling een bepaalde manier van leren heeft aangeleerd, die bij dat vak niet altijd even goed past. Daarom kijken we in de bijles ook waar we verbeteringen kunnen aanbrengen in de leerstrategie van de leerling. Leren leren dus.

Op deze manier wordt uw kind klaargestoomd om zelfstandig verder te kunnen met het vak.

Daarbij is één bijles voor uw kind misschien niet voldoende en wilt u meerdere bijlessen voor uw kind. Dat kan ook bij Meesterwerk. Zo kunnen we bijvoorbeeld wekelijks één bijles geven en zo uw kind stap voor stap verder helpen, totdat hij of zij zelfstandig verder kan. Maar in sommige gevallen zullen 2 bijlesuren in de week een betere optie zijn. Wanneer u hierover van ons advies wilt ontvangen, dan kunt u ons altijd bellen.

U kunt ook bijles combineren met huiswerkbegeleiding. Zo krijgt uw kind begeleiding bij alle vakken en bijles voor één specifiek vak.

Voor meer informatie kunt u met ons telefonisch contact opnemen of natuurlijk via de email.