“Meesterwerk helpt en ondersteunt uw tiener met het behalen van meesterlijke studieresultaten.”

Meesterwerk is een instituut dat zich richt op huiswerkbegeleiding en bijles aan leerlingen vanaf groep 4 tot en met 6 VWO. De oprichter van Meesterwerk komt zelf uit het onderwijs. Daar merkte hij dat veel leerlingen zich thuis moeilijk konden concentreren of met bepaalde vakken moeite hadden. Er was dus behoefte aan een omgeving die het maken en leren van huiswerk bevordert, maar ook was er behoefte aan persoonlijke en deskundige begeleiding. Meesterwerk wilde hierin voorzien en doet dat tot op de dag van vandaag nog steeds.

Er zijn veel leerlingen die moeite hebben bij het maken en leren van hun huiswerk. Dat kan verschillende oorzaken hebben, zoals:

  • teveel afleiding thuis bij het maken van het huiswerk
  • gebrek aan motivatie
  • gebrek aan discipline
  • gebrek aan concentratie
  • gebrek aan zelfvertrouwen
  • gebrek aan inzicht in bepaalde vakken
  • thuissituatie in de ruimere zin

Meesterwerk begeleidt de leerlingen hierin en helpt hen verder. Hoe we dat doen, dat leest u verder op deze site.

Wie is Meesterwerk Veenendaal?

 

Frans Pilon

frans-pilonMijn naam is Frans Pilon en ik ben eigenaar/ directeur van Meesterwerk. Ik heb jarenlange ervaring als docent Nederlands in het voortgezet onderwijs en heb me gedurende die periode ook veel bezig gehouden met de begeleiding van leerlingen in de breedste zin van het woord. Na een uitstap naar het bedrijfsleven van 11 jaar (Bioscoop en Theatercafé) ben ik in 2007 gestart met Meesterwerk. Ik ervaar het werk als zeer dankbaar en vind het heerlijk om weer met opgroeiende kinderen te mogen werken, ze meer verantwoordelijkheidsgevoel aan te leren en samen met hen prachtige resultaten te bereiken. Uw zoon of dochter is bij ons in prima handen en zal de juiste begeleiding ontvangen!

 

 

 

 

 

 

Sabine van Grootveld

Mijn naam is Sabine van Grootveld (1997). Ik werk nu een aantal jaren als bijlesdocent bij Meesterwerk, dit met erg veel plezier. Ik geef bijles aan leerlingen van de basisschool. Ik help leerlingen met hun huiswerk, geef cito training en geef bijlessen in vakken waar de desbetreffende leerling moeite mee heeft. Ik ben al in het bezit van het diploma onderwijsassistent en momenteel studeer ik voor leerkracht basisonderwijs op de pabo in Ede.
Ik vind het erg belangrijk dat leerlingen zich gehoord voelen. Het is voor een leerkracht in een grote klas niet altijd mogelijk om de aandacht aan leerlingen te geven die sommige wel nodig hebben. Ik vind het erg fijn om die leerlingen bij Meesterwerk wel die aandacht te geven waar ze zo naar verlangen. Het mooiste is als je een leerling ziet groeien in zelfvertrouwen en kunnen. Dan weet je als bijlesdocent waar je het voor doet. De band die je opbouwt met leerlingen is ook erg waardevol.